Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier om de nieuwsbrief in de browser te openen



Inschrijving BrandLoyalty Vestingloop 2017 is gestart!

Vanaf vandaag is het mogelijk om je via www.BrandLoyaltyVestingloop.nl in te schrijven voor de 12e editie van de Vestingloop ’s-Hertogenbosch op zondag 21 mei 2017. De route start vanaf het Paleiskwartier, door een stuk van de binnenstad, naar Het Bossche Broek en dan langs de prachtige vesting naar de finish op de Parade. Schrijf je in voor 1 maart 2017, dan maak je gebruik van de vroegboekkorting. Tot ziens aan de start!



Afstanden

De BrandLoyalty Vestingloop heeft voor alle lopers een geschikte afstand over een volledig verhard parcours. Voor de beginnende loper is er de 5 km Jumbo trimloop, de gevorderde lopers kunnen zich inschrijven voor de 10 of 15 km Jumbo trimloop. Wedstrijdlopers (startende vanuit een eigen startvak) kunnen deelnemen aan de IAAF gecertificeerde 15 km wedstrijdloop. Deelname aan de wedstrijdloop is alleen mogelijk voor leden van de Atletiekunie. Enthousiast? Klik hier om direct in te schrijven.



Claeren Risicobeheersers bedrijvenloop

Met gepaste trots maken we onze nieuwe partner voor de bedrijvenloop bekend: Claeren Risicobeheersers. Werken aan je gezondheid, genieten van de omgeving en samen een team vormen! Steeds meer bedrijven schrijven zich met hun medewerkers of relaties in en gaan de uitdaging aan. 5, 10 of 15 km, de keuze is aan jullie. Vorm een team en laat zien tot welke sportieve prestaties jullie samen in staat zijn!



1 km kids run

Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen GRATIS deelnemen aan de 1 km kids run. Rennend door de stad en met rode konen finishen aan de voet van de Sint Jan. Een parcours om van te dromen en een leuke en gezellige plek voor je ouders, opa's en oma's en vrienden om je aan te moedigen.



Run2Day Den Bosch nieuwe event sponsor

Bij Run2Day Den Bosch zijn ze allemaal gek op hardlopen. We zijn dan ook trots op deze nieuwe event sponsor voor de BrandLoyalty Vestingloop 2017. Misschien aarzel je nog om je in te schrijven omdat je nog niet (genoeg) getraind hebt. Geen probleem. Met iRun, hét voorbereidingsprogramma van Run2Day is er volop gelegenheid om fit en goed voorbereid aan de start te verschijnen. Klik hier voor meer informatie omtrent dit trainingsprogramma.



Steun Bossche goede doelen

Sporten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom vragen wij alle deelnemers om vrijblijvend een donatie te schenken aan het Rode Kruis of het Jeugdsportfonds. Jeugdsportfonds ’s-Hertogenbosch-Vught geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld is om lid te worden van een sportvereniging. Met jouw bijdrage aan het Bossche Rode Kruis ondersteun je de ontwikkeling van een goed AED netwerk in 's-Hertogenbosch en omgeving en voldoende inwoners die deze AED's kunnen bedienen. Doneer dus om jouw eigen veiligheid en die van je medeburgers te vergroten.



Sfeerverslag editie 2016

Wil je weten wat je kunt verwachten op 21 mei 2017? Kijk dan naar de aftermovie van de 11e editie van de BrandLoyalty Vestingloop. Op zondag 29 mei 2016 deed er een recordaantal lopers bijna 8.000 deelnemers mee aan, zij hebben genoten van de fantastische sfeer langs het vernieuwde parcours, wat ook toen voor de eerste keer startte in het Paleiskwartier.



Disclaimer   |   Uitschrijven nieuwsbrief